неделя, 6 юни 2010 г.

ARCTIC COOLING сменя името и посланията си

Компанията вече ще се нарича само ARCTIC, а промяната се обуславя от разширението на дейността на фирмата в нови (в сравнение с досега) направления.


През последните години ARCTIC COOLING расте стабилно и разширява своето продуктово портфолио и в нови за себе си сфери, така че за да отрази това динамично развитие известният производител на охлаждащи системи и компютърни аксесоари променя името, визията и основните си послания, става ясно от официалното съобщение на компанията.


Така името на фирмата вече ще е само ARCTIC, а с въвеждането на ново лого и стратегия на марката, компанията представя и нова диверсификация за основните си линии продукти - охладители, аудио системи, електро-аксесоари и продукти за забавления, които ще бъдат класифицирани съответно в 4 основни категории, обозначени с отделни марки: ARCTIC COOLING, ARCTIC SOUND, ARCTIC POWER и ARCTIC HOBBY.


Според компанията, общото между всички тях ще е както и досега високото качество и достъпните цени, както и "духът на иновацията"("Spirit of innovation", който е и новото фирмено мото, вървящо заедно с марката).
Повече подробности и новата визия могат да бъдат намерени и на
официалния сайт на производителя, който също е променен.

Източник: pcworld.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар