четвъртък, 14 януари 2010 г.

Mushkin представи нови комплекти DDR3 памети


Компанията Mushkin Enhanced анонсира три нови комплекта памет предназначени за платформите LGA 1156 и LGA 1366. Моделите за които става въпрос са комплекти от DDR3 памет с обеми от 4, 8 и 12GB. Според Mushkin основните предимства на новите предложения ще са не само големият обем но и високата скорост при ниска латентност на достъпа.

По думите на Брайън Флууд, директор на отдела за разработка на нови продукти: "Представените от нас нови памети ще дадат на потребителите възможност да се възползват от изключителната гъвкавост и възможности за овърклок. Независимо дали става въпрос за предложенията с обем 8 или 12GB, предлаганата от паметите скорост ще позволи на потребителите да се възползват от максималните възможности на своите системи."


Плановете на Mushkin са да предложи общо три комплекта памети – двугигабайтов двуканален вариант с работна честота 2GHz и обем от 2GB предназначен за овърклокърите и допълнителни два комплекта с по-голям обем но работещи при по-ниска честота. Първият от споменатите комплекти работи при настройки на латентността 9-11-9-27 при захранващо напрежение от 1,65V, докато оставащите две предложения с обеми 8 и 12GB ще работят при 7-9-8-24 и същото захранващо напрежение.

От компанията все още не са обявили какви ще са цените на новите комплекти модули памет. Очаква се те да бъдат налични в продажба в близките седмици.

Няма коментари:

Публикуване на коментар